Arie Wiegmans specialist - AW21

Korver, de Arie Wiegmans sloepen specialist

Arie Wiegmans, een merk dat zich specialiseert in de bouw van sloepen, tenders en aluminium boten. Opgericht in 1986, heeft dit merk zich een reputatie verworven van uitmuntende vakmanschap en kwaliteit. Onder het merk AW zijn door Wiegmans zowel standaardmodellen als volledig op maat gemaakte boten geproduceerd, die elk type recreatieve booteigenaar kunnen bekoren.

Elke boot van Wiegmans wordt zorgvuldig samengesteld met onderdelen van hoogwaardige specialisten en geassembleerd door ervaren vakmensen. Dit garandeert een eindproduct van topkwaliteit dat perfect voldoet aan de wensen van de klant.

Voor wie op zoek is naar een kwaliteitsboot gebouwd met passie en precisie, is een AW sloep de uitgelezen keuze. Elk vaartuig dat van hun hand komt, is een bewijs van Nederlandse vakmanschap en maritieme traditie. Met een Wiegmans sloep kun je zorgeloos genieten van het water door decennia aan expertise om elke vaarervaring onvergetelijk te maken.

De verschillende Arie Wiegmans sloepmodellen

Arie Wiegmans biedt een reeks sloepenmodellen die variëren in grootte en functionaliteit, geschikt voor verschillende behoeften van watersportliefhebbers. De AW16, AW19, en AW20 modellen zijn compact en ideaal voor gezellige dagtochten of vissen. De AW21 biedt iets meer ruimte en comfort, perfect voor langere tochten met een groep. Voor degenen die meer luxe en ruimte wensen, zijn de AW24 en AW25 grotere modellen die extra voorzieningen en krachtige prestaties bieden. Elk model combineert kwaliteit met duurzaamheid, waarbij de nadruk ligt op comfort en stijlvol design.

Onze AW occassions

IMG_8105
AW 21
IMG_6242
AW 21
IMG_8232
AW 20
IMG_4971
AW 20 vlet
IMG_6358
AW 19
IMG_8133
AW 21