Verkoop

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe boot, of een nieuwe motor: bij ons bent u aan het juiste adres. In onze ruime showroom laten wij u graag onder het genot van een kop koffie onze boten van Whaly, Aluship en AW-sloepen zien en hebben we goede merken motoren: Yamaha, Mercury en Epropulsion. Bent u geinteresseerd? Proefvaren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. U kunt boten uitgebreid testen op de Loosdrechtse plassen. Wij beschikken tevens over een overdekte waterloods.

Nieuwe boten

Whaly

Met de boten van Whaly heeft u veel vaarplezier voor een betaalbare prijs! Deze oersterke dubbelwandige boten worden geproduceerd uit volledig kunststof (Polyethyleen). Ze zijn onderhoudsvriendelijk en bieden veel binnenruimte en veiligheid.

Bekijk ons assortiment:

AluShip

Met een aluminium boot van AluShip kies je voor jarenlang vaarplezier met minimaal onderhoud. Deze luxe, aluminium boten zijn verkrijgbaar in de range van 4 tot 7 meter. Het zijn sterke, zelflozende boten met een stijlvol design en een betaalbare prijs.

Bekijk ons assortiment:

AW Sloepen

Bekijk ons assortiment:

Nieuwe motoren

Verkoopbemiddeling

Wilt u uw boot verkopen, maar bent u daarbij op zoek naar goed advies en juiste ondersteuning? Bij ons kunt u ook terecht voor verkoopbemiddeling. Wij zullen u helpen en adviseren uw boot zo gunstig mogelijk te verkopen. Uw wensen staan daarbij uiteraard altijd centraal.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op.