Korver watersport, uw AluShip dealer

AluShip is een botenbouwer die zich specialiseert in het ontwerpen en bouwen van aluminium boten, met een breed scala aan producten variërend van sloepen en tenders tot werkboten, visboten en open boten. AluShip biedt klanten de mogelijkheid om te kiezen voor jarenlang vaarplezier met minimaal onderhoud dankzij hun duurzame en stijlvolle boten.

De boten van AluShip, die variëren in grootte van 4 tot 7 meter, zijn sterk en zelflozend, ontworpen met een oog voor detail en aangeboden tegen een betaalbare prijs. Het jonge en dynamische team van AluShip bouwt elke boot volledig zelf, van het snijden van de platen tot het zorgvuldig lassen van de complete boot.

Naast hun standaardmodellen biedt AluShip ook veel maatwerk aan, waarbij het motto is: “niets is te gek”. Met hun unieke en uitgebreide machinepark hebben ze alles in huis om de droomboot van elke klant te ontwerpen en bouwen.

Bekijk ons AluShip assortiment:​

Met een aluminium boot van AluShip kies je voor jarenlang vaarplezier met minimaal onderhoud. Deze luxe, aluminium boten zijn verkrijgbaar in de range van 4 tot 7 meter. Het zijn sterke, zelflozende boten met een stijlvol design en een betaalbare prijs.

Meer informatie: